31.03.2016, Tick Tack

STUDENT AGENCY holding a.s. se stal 100% vlastníkem TICK TACK s.r.o. - provozovatele taxislužeb TICK TACK TAXI a GREEN PRAGUE

Green_Prague_Taxi

Dorazila nám první stovka vozů ŠKODA OCTAVIA G-Tec právě pro značku GREEN PRAGUE a s tím jak roste naše flotila, organizujeme masivní nábor řidičů, kterým aktuálně nabízíme určitě nejvýhodnější podmínky na trhu. Za měsíční paušál 9900 Kč včetně DPH od nás dostanou kompletní servis a podporu k podnikání v taxislužbě“, poznamenal Radim Jančura, majitel holdingu STUDENT AGENCY, do které taxislužba patří.

Flotila vozidel pod značkou TICK TACK TAXI se rozrostla na téměř 200 luxusních limuzín Audi A6 a a na stovku nových vozidel ŠKODA OCTAVIA G-Tec pod značkou GREEN PRAGUE. Těch má být postupně v následujících letech celkem až 600.

STUDENT AGENCY holding a.s. se také stala 100% vlastníkem společnosti TICK TACK s.r.o.,  provozovatele taxislužeb TICK TACK TAXI a GREEN PRAGUE. Odkoupení podílu od minoritního akcionáře je završení našeho plánu plně řídit expanzi a další rozvoj taxislužby TICK TACK. Je to krok, který jsme společně připravovali dlouhodobě.

Masivní nábor řidičů – za paušál 9990 Kč měsíčně včetně DPH – kompletní servis pro řidiče – partnery

Radim Jančura poznamenává: „Abychom co nejdříve mohli nasadit všechna nová auta do provozu pro naše zákazníky, realizujeme aktuálně masivní nábor řidičů, a to zejména pro značku GREEN PRAGUE. Řidičům nabízíme jak auto, tak servis dispečinku a veškeré vybavení jen za 9990 Kč včetně DPH měsíčního paušálu, zatímco u jiných taxislužeb dají řidiči jenom za dispečink 8000 Kč. Na nábor řidičů realizujeme také velkou reklamní kampaň. Právě nyní nabízíme řidičům unikátní podmínky a na oplátku chceme řidiče, kteří „voní“ a jsou poctiví.“

Součástí měsíčního paušálu je komplexní servis a výhody, jako jsou auto i pro soukromé využití, havarijní pojištění a povinné ručení, služby dispečinku a call-centra, marketingová podpora, nárok na výměnu vozu po jednom roce užívání, dále pak taxametr a taxi svítilna, pasažérský tablet, pronájem platebního terminálu vč. SW, přenos dat – WiFi, poplatek za radiopřijímač či navigace.

Volitelně si pak řidič do splátek může zahrnout pravidelný servis. Veškeré náklady, které jsou řidičům přeúčtovány, budou přeúčtovány v poměru 1:1 – bez přirážky či marže ze strany taxislužby. U řady nákladů, jako je například servis, či nákup pohonných hmot pak budou mít řidiči možnost využívat speciálně dohodnutých zvýhodněných cen u smluvních partnerů TICK TACK.

Řidiči mohou také využívat legální virtuální dispečinky, jako jsou Liftago či Hopin.

Legálním řidičem taxi za 4-6 týdnů, jistý výdělek bez hrozby postihů a pokut

Stát se partnerem – řidičem TICK TACK a GREEN PRAGUE, přitom není nijak administrativně, finančně ani časově náročný proces. Naopak se pro řadu mladých dobrých řidičů může jednat o ideální start vlastního podnikání. „Řidiči u nás nyní získají nejlepší poměr mezi náklady a tržbami a jsme pro ně rozhodně nejvýdělečnější alternativou. Navíc pak podnikají v taxislužbě zcela legálně a nevystavují se hrozbě postihů a pokut, jako například, pokud by šli jezdit pro UBER“, doplňuje Radim Jančura. V případě GREEN PRAGUE nepožadujeme po nováčcích – řidičích také například kauce. Každý zájemce absolvuje dva pohovory. Následně mu pomůžeme s přípravou na zkoušky na Magistrátu hlavního města Prahy a v případě, že nejsou dlouhé čekací lhůty na realizaci těchto zkoušek a uchazeč je úspěšně složí, je reálné, aby již během 4-6 týdnu začal jezdit se zcela novým vozem ŠKODA OCTAVIA G-Tec jako náš řidič partner a rozjel tak své vlastní podnikání.

Tick_Tack_Taxi_a_Green_Prague_Taxi_STUDENT_AGENCY

Informace o Tick Tack

Tick Tack s.r.o. je moderní pražská taxislužba, člen skupiny STUDENT AGENCY, lídr v oblasti provozování špičkových a zákaznicky transparentních služeb v oblasti taxidopravy.

Taxislužbu provozuje jednotnou flotilou špičkových vozidel – a to pod dvěma značkami: Tick Tack Taxi v oblasti luxusního limuzínového segmentu a GREEN PRAGUE jako taxislužbu špičkové kvality v segmentu vozidel střední třídy.

Pod prémiovou značkou TICK TACK je provozována flotila luxusních vozů AUDI A6. TICK TACK tuto flotilu aktuálně obměnil za zcela nové face-liftované vozy a rozšiřuje jejich počet až na 200 vozidel. V tomto luxusním limuzínovém segmentu nabízí přepravu prémiovými vozy AUDI A6 s interiérem vybaveným koženými sedačkami, pasažérským tabletem s možností sledování internetu, filmů, seriálů, poslechem hudby. Dalšími službami jsou internet zdarma či balená voda zdarma pro cestující. Samozřejmostí pak je asistence řidiče při nástupu (otevírání dveří, pomoc se zavazadly), stejně jako garance čistoty a férového transparentního účtování přepravy s možností okamžité kontroly ze strany cestujícího.

Ceny za přepravu limuzínou Audi A6 činí 25 Kč za kilometr při objednání přes web nebo mobilní aplikaci, 28 Kč za kilometr při objednávce přes dispečink resp. při objednání z „ulice“. Nástupní sazby pak činí 30 Kč při objednávce přes mobilní aplikaci a web a 40 Kč při objednávce přes dispečink, resp. při nástupu z „ulice“.

Od ledna 2016 pak rozšiřuje své služby v segmentu vozidel střední třídy – a to pod značkou moderní ekologické taxislužby GREEN PRAGUE. Ta osloví zákazníky flotilou špičkových vozidel ŠKODA OCTAVIA G-Tec CNG v luxusní verzi Ambition. Cestujícím nabízí GREEN PRAGUE JEŠTĚ VÝHODNĚJŠÍ CENY a transparentní férové služby s garancí kvality a špičkového servisu.

Vozidla GREEN PRAGUE poskytují cestujícím rovněž nejmodernější interiér s garancí čistoty, vybavený pasažérským tabletem s možností ověření projížděné trasy a s možností vyhledávání na internetu. Ve vozidlech je také k dispozici zdarma wi-fi pro připojení k internetu, cestující obsluhuje školený uniformovaný řidič.

Ceny za přepravu jsou od 18 Kč za kilometr, nástupní sazby pak činí od 27 Kč.

Obě značky zastřešuje skupina STUDENT AGENCY, založená a vlastněná předním českým podnikatelem Radimem Jančurou – lídr na trhu v oblasti provozování dálkové železniční a autobusové dopravy pod značkou RegioJet, největší prodejce letenek v České republice a přední prodejce a zprostředkovatel zájezdů, dovolených, pracovních a studijních pobytů v zahraničí a dalších cestovních služeb.