12.09.2012, archiv
RegioJet snižuje ceny pro studenty dojíždějící do škol. Od dnešního dne - 12. září cestují všichni studenti dojíždějící do škol a platným žákovským průkazem pro danou trasu a s kreditovou jízdenkou výrazně levněji. Každý, kdo má nebo si ZDARMA pořídí KREDITOVOU JÍZDENKU, dojíždí nově za bezkonkurenčně nejnižší kreditové jízdné pro studenty - například z Ostravy do Prahy jen za 190 Kč. Bez jakéhokoli omezení počtu míst či spojů – cena je dostupná pro všechny, kdo využívají tzv. žákovské jízdné. Stačí si pouze zdarma vyřídit kreditovou jízdenku a jet.

Do konce září navíc pro všechny studenty, držitele karet ISIC mladší 26 let, platí sleva 25% pro jakékoli cestování vlaky IC RegioJet – například na výlet či za přáteli.

Pro držitele karet ISIC – prodloužená letní sleva:

Navíc, do konce září mohou studentskou slevu 25 % využít úplně všichni studenti do 26 let s platným průkazem ISIC , a to na jakoukoli cestu vlaky IC RegioJet – na výlet, či k návštěvě přátel. Mohou tak využít ještě zbývající dny vysokoškolských prázdnin k cestám vlaky IC RegioJet po České republice nebo na Slovensko – například do Žiliny.

Od 12. září spustil RegioJet nové bezkonkurenční ceny pro všechny studenty – držitele kreditových jízdenek dojíždějící do škol. Jedinou podmínkou je rezervace prostřednictvím kreditové jízdenky a vlastnictví platného žákovského průkazu pro dojíždění na dané trase. Kreditovou jízdenku si zákazníci pořídí jednoduše a ZCELA ZDARMA a navíc on-line. Její platnost je přitom doživotní a je možné ji využít i na cesty autobusy Student Agency express.

Příklady kreditového jízdného pro studenty:

Ostrava – Praha 190 Kč

Olomouc – Praha 145 Kč

Zlín – Praha 185 Kč

Olomouc – Ostrava 67 Kč

Třinec / Český Těšín – Praha 220 Kč

Havířov – Praha 215 Kč

Praha – Žilina 248 Kč

Dostupnost nových cen není nijak omezena počtem míst či vybranými spoji. Studenti si nepotřebují kupovat žádné karty jiných dopravců, aby se dostali na nejvýhodnější cenu. Naše kreditová jízdenka je zdarma a ušetřené peníze tak studenti mohou využít například k nákupu studijních pomůcek nebo je využít ve svém volném čase“, říká Peter Jančovič, koordinátor prodeje společnosti RegioJet.

Léto s ISIC do 26 let trvá i v září

S ohledem na to, že ještě v září má řada vysokoškolských studentů prázdniny, prodloužil RegioJet akci pro držitele průkazu ISIC mladší 26 let letní akci – cestování s 25% slevou. Až do 30. září mohou za studentské ceny cestovat všichni držitelé průkazů ISIC mladší 26 let z ČR, Slovenska i dalších členských zemí EU. Podmínkou není ani dojíždění do školy – nabídku je možné využít pro jakoukoli cestu vlaky IC RegioJet v rámci ČR nebo do Žiliny, Čadce a Kysuckého Nového Města na Slovensko.

Další novinky a nižší ceny pro studenty – nově se žákovským jízdným i na Slovensko

Se studentskou slevou je už možné cestovat už i na Slovensko! Podmínkou je platný český žákovský průkaz s vyznačenou trasou po státní hranici (Čadca státní hranice). Na celou trasu dostane dojíždějící student slevu až 25 %. Navíc, do konce září mohou tuto slevu využít všichni držitelé karety ISIC mladší 26 let. Například ze Žiliny do Prahy tak budou cestovat jen za 248 Kč (10,20 €).

PŘÍLOHA: Nové ceny pro dojíždějící studenty s kreditovou jízdenkou